Eilen en siis ehtinyt kirjoittaa, kun askartelin parille kaverilleni synttärikortit valmiiksi ja niistä tuli oikeastaan aika hienot *virn*  Leikkelin lehdistä kaikkia niitä kavereita kuvaavia lauseita jne.. En kyl yleensä tee synttärikortteja tai lahjoja ennakkoon, vaan yllensä tyyliin vikana iltana, mut kun nillä molemmilla on enskuussa synttärit ja mulla oli tylsää, niin päätin kerrankin olla ajoissa.

Mein liikkatunnit oli ihan parhaat. Hypittiin korkeutta, juostiin kenttää miljoona kertaa ympäri ja työnnettiin kuulaa. Tai siis noi kaikki lajit on ihan peestä, mutta muuten oli hauskaa. Mein opettaja oli tunnin poissa ja se kuulemma luottaa meihin niin paljon että se jätti meidät keskeämme hyppimään sinne. Oikeestiin m hypättiin kaikki ehk kerran ja sit me istuttiin ja makoiltiin siellä. :) Ja kun ope tuli takas, se jäi hypityttämään ja juoksuttamaan halukkaita ja muut mentiin työntämään kuulaa. Oikeesti ehkä yks ihminen työnsi sitä kerran ja muuten me vaan istuttiin siellä. Ja ihme kyllä ei ees saatu huutoja mein "aktiivisesta" liikkatunnista :D En kyl tiiä, et huomasko ope ees, mut parempi näin.

TEHTÄVÄ:

Mieti keille sanoit viimeksi pahasti. Mainitse yksi tyttö ja yksi poika.

POIKA:

Kuka hän oli? - yks meidän luokkalainen poika, se emo :D

Mitä sanoit hänelle? - sanoin sitä ääliöksi

Miksi? - ne oli taas niitä sen juttuja, jotka kävivät vähän hermoille

Pyysitkö anteeksi? - en :D

TYTTÖ:

Kuka hän oli? - yks kaverini

Mitä sanoit hänelle? - en nyt muista sanatarkasti

Miksi? - ei ollut mitään erikoisempaa syytä. Nää on näitä meidän juttuja :D

Pyysitkö anteeksi? - een

NYT:

Keksi molemmista viisi hyvää sanottavaa.

POIKA:

1. Öö... Sillä on yks ihana huppari

2. mustat lasit, millaset mä ottasin jos tarttisin lasit

3. sellaset husky-koiran silmät.(jotka ei oo piilarit, vaan aidot)  Ne on ihan epäreilut, kun mäkin voisin ottaa sellaset.. On tosi pelottavaa, kun se kattoo niillä, kun ne on sellaset epäaidonnäköset

4. kivat hiukset (pojaks)

5. öö.. en mä keksi enempää.. yhet kivat mustat pillit, mille se on tehny jotain, niin ne näyttää hienoille

TYTTÖ:

1. hyvä musiikkimaku

2. kivat hiukset

3. ihanan lyhyt (jopa muakin lyhyempi, jei)

4. nätti

5. ihania vaatteita

Njoo, oli vähän outo, enkä tiiä miks tein..

Odottelen tässä, että yks kaverini tulis meseen, kun täytyis kysyä siitä mein lauantaista.. Enkä varmasti soita, kun vasta perjantaina, kun on pakko soittaa.. En halua laskua :D Toivottavasti nään sen huomen koulussa..