Jihihihihihii! Enää huominen! Tuntuu jotenkin mahottomalle, että kesäloma alkaa :D

Voisin kohta mennä penkomaan vaatekaappejani, että jos löytäisin jotain kevätjuhlaan. Tai siis tiedän jo, että laitan sellasen mustavalko ruudullisen aika lyhyen hameen, mustat legginsit, joissa on sellanen jännä rypytys ja mustavalko raidallisen hupparin. Täytyis vielä löytää joku paita..

Ne lupas lähettää siihen cd:seen uudet kuoret, mut sen levyn saan onneks pitää itellä. Oonkin jo kuunnellu sitä aika paljon :)

Tänään oli taas yhtä tuskaa raahautua kouluun, kun väsytti ihan älyttömästi. Lohdutin itseäni ajatuksella, että enää kaks aamua, mut silti meinasin nukahtaa, kun kökötettiin porukassa koulun hiekkakentän reunalla olevalla nurtsilla ja katottiin jotain pesä- ja jalkapallo-otteluita.. Tai olis ollu tarkotus kattoa, mut me vaan juteltiin ja makoiltiin siellä. Hauskaa oli kuitenkin, vaikka noiden otteluiden voittajista tai mistään muustakaan mitä siellä kentällä tapahtu, niin ei ole mitään tietoa.

Mutta nyt mä menen sekoittamaan vaatekaappini lopullisesti, että mun ei tartte mennä lauantaina kouluun ilman paitaa. Morjenss.