Poistin täältä sen eilisen kirjoituksen uudesta kotisivustani, sillä ne sivut lakkasivat toimimasta. Tein uudet suntuubiin ja siellä saa siis käydä ja kommentoida. Erilaisia vinkkejäkin otan vastaan. Tervetuloa siis: www.jashy.suntuubi.com. Älkääkä säikähtäkö siellä riehuvia kavereitani, sillä ihan normaaleja ne on, eikä edes kovin pervoja ^___^. Yritän kyllä pitää ne kurissa, mutta.. Ja onneksi niitä kommentteja saa poistettua, etteivät ne voi paljastaa musta siellä mitään noloa :D

Tänään olen tehnyt listaa, että mitä otan parin viikon asuntoauto matkallemme mukaan. En ole ennen asunut asuntoautossa ja järkytyin kun kuulin miten ahdasta meillä 4 hengellä tulee sielä olemaan. Ja kun mulla tota tavaraa tulee olemaan useampi laukku..

Meidän naapurin koira on karannut ja nyt se on meidän terassilla. Pikkusiskoni ja se kaveri yrittää houkutella sitä luokseen, että ne veis takasin kotiin. Toivottavasti onnistuvat tai ainakin käyvät ilmottamassa, että koiruus on meillä. Vaikka mielelläni mä sen meille ottasin.