Ähähäähää.. Tällänen kotona loikoilu ei ilmeisesti sovi mulle. Oon nää pari päivää pyöriny levottomasti ympäriinsä, kun ei oo mitään tekemistä ja haluisin mennä jonnekkin. Onneks äiti lupas, et se voi viedä mut Hesaan yhelle kirpparille, kun löydän sieltä aika usein halvalla oman tyylisiäni vaatteita :)

Eilen kävin pikkusiskoni (jee, ihanaa shoppailuseuraa..) kanssa Seppälässä ja ostin sieltä kahet korvikset. Tai siis sellaset mustat ja samanlaiset valkoset, kun aion pitää sillai, et toinen on musta ja toinen valkonen. Tajusitteko? :D Siellä oli aivan ihanaa kynsilakkaa ja olis kauheesti himottanu ostaa, mut eräs ei yhtään jaksanu oottaa et oisin menny uudestaan kassalle.. *huoh* Ehkäpä vaikka huomenna tai jo tänään käyn ostamassa sen.

Tänään kun kävin kirjastossa, niin miljardien ihan tavallisten romaanien lisäksi lainasin yhden japanin kulttuurista ja sen sellasesta kertovan kirjan ja yhden japanin kielestä kertovan :) Voisin kohta ottaa jätskiä ja mennä lukemaan niitä vaikka trampalle.